Vi trenger to anmeldere.

OK her er dealen….

Mitt navn er Jostein Hakestad men du kjenner meg kanskje best som Jostein Hakestad. Med showet, og alle turene i mitt private LearJet har jeg ikke tid til å produsere anmeldelser i det tempoet jeg skulle ønske. Derfor har jeg følgende tilbud:

1. Du får skrive for Rad Crew sitt publikum og vi nevner dine anmeldelser i episodene av radioshowet.

2. Du kan av og til bli invitert på showet (enten lokalt eller Skype) for å snakke om anmeldelsene.

3. Du vil få tilsendt test-eksemplarer av spill men kan også selvfølgelig skrive om spill du har skaffet sjøl!

4. Vi kan ikke betale deg, din slabbedask, så gjør dette kun hvis det høres moro ut og hvis du har lyst til å nå ut til litt flere folk enn hvis du skulle starte din egen spillblogg.

 

5. Fortrinnsvis ønsker vi i likestillingens interesse å ha 1 kvinnelig anmelder og 1 mannlig anmelder. Vi aksepterer også romvesener, spesielt Alf. Kjenner du Alf? Be ham kontakte meg.

 

Du må kunne skrive. Send oss en prøveanmeldelse. Vi er ikke strenge men du bør ha en påtagelig entusiasme rundt spill og åpenhet rundt det å prøve nye typer spill, ikke bare Call of Duty. Du bør også ha bittelitt kunnskap om spillhistorie (du bør vite hva som er forskjellen på Donkey Kong og Donkey Kong Country).

Interessert?  Email dat ass, og inkludér en anmeldelse!

Dette kan bli ditt springbrett til et springbrett til et springbrett til å gjøre noe mer enn å flippe burgere. Kanskje du kan bli barista?