Jaaaa? jaaa??!! JAA?!?

Rykte: Zelda annonsering på E3?

Med drøyt 3 uker igjen til E3, så har ryktene begynnt å florere. Rett før store events som dette, er det alltid folk på internett som vil spre rykter og bilder. Noenganger er det sant, andre ganger stemmer det ikke overhodet. Denne gangen, har det dukket opp et bilde av et ark, som etter ryktene som florerer skal sies å ha blitt lekket av en som har fått det av en onkel som jobber med denne typen ting. På dette arket finner vi så mangt. Stort sett fra Sony og Microsoft er det ting vi har sett før, men det som er virkelig interessant på denne listen er Nintendo sin seksjon.

Er det Castlevania: Symphony of the Night 2 jeg ser der?!

I følge dette arket, vil den digitale eventen Nintendo skal holde inneholde et par ting vi har sett før, og et par andre ting som er betydelig mye mere interessant. Hvis du ser helt nederst på siden, så vil du se en linje som du antageligvis kommer til å freake ut over. Ferdig med å freake?

Legend of Zelda: Shard of Nightmare til Wii U.

Om det virkelig kommer et nytt Zelda spill, så forteller tittelen at dette kommer til å bli et mørkt spill. Zeldainformer.com har en teori om at Nightmare muligens kan være en person, fremfor et sted eller en drøm, noe som er en interessant tanke.

Men det stopper ikke meg i å sette i gang fanboy-hjernen min!

Hva om dette spillet kommer til å være et ordentlig direkte mørkt spill, som tar opp enda større og mer voksne temaer som Zelda serien aldri har tatt opp? Hva om dette Zelda spillet vil handle om en ung tenåringslink, som handler i feil sirkler og blir tatt opp i en ond-kult?

Hva om denne «sharden» av Nightmare, er LINK SELV som ser tilbake på livet sitt, og finner de mørke sidene av alle tingene han har gjort, noe som gjør han til et stykke mareritt, type Shadow Link?

Shadow dark link
Jaaaa? Jaaaa?! JAAAAA?!?! HYAAAAAAA?!??!?

Det ville ikke samsvart med den forvirrende tidslinjen, og det hadde vært ulikt Nintendo, men det å drømme om det må da vel være lov?

Har du noen drømmescenarioer for et Zelda-spill som du vet Nintendo aldri hadde gjort?

Legg igjen en kommentar i feltet, så kan vi ha en koselig diskusjon!