Fjernsynt S01E04: Veep og Fleabag (+ Dead to Me & The Rain S2)

Sertifiserte TV-nerder Steffen Stø og Christer Davanger for seg en blanding av TV-verdenens nyeste storserier, samtidig som de manøvrerer seg gjennom gamle klassikere og kultserier de absolutt mener folk burde vie oppmerksomhet til.

I denne episoden tar de kjapt for seg Netflix’ nye Dead to Me, hisser litt på den nye sesongen av danske The Rain, samt snakker om to serier de er svært knyttet til: HBO-serien Veep, som denne uken ble ferdig med siste sesong, samt Amazon/BBC-produksjonen Fleabag.

TIDSMARKØRER:

– Dead to Me: 00:36
– The Rain S2: 02:15
– Veep 03:59
– Fleabag 24:56

Spørsmål, generelle tilbakemeldinger eller ønsker om emner i fremtidige episoder kan sendes til:

Fjernsyntpodcasten@gmail.com

Eventuelt kan man kontakte Steffen og Christer direkte via Twitter under @TVMaurer og @ChristerD.

Nye episoder av podcasten vil komme månedlig, med mulighet for ekstraepisoder innimellom når det skjer noe spesielt i TV-verdenen.

Neste episode er ute 10. juni. 

____________________________________________________________________

Intro- og outrolåt: Disco High av UltraCat, under en Creative Commons Attributions License (CC).

Bilderettigheter: HBO Nordic  + Amazon / BBC

Spoiler-holdning: Vi prøver å forholde oss så spoilerfrie som overhodet mulig, og heller bare snakke om våre inntrykk av hvordan de kommende seriene er. Når vi derimot skal nevne noe som spesifikt skjer i en episode som ikke har kommet ut enda, vil dette komme med en spoiler-varsel i podcasten. Når det gjelder returnerende serier, snakker vi gjerne om det som har skjedd i forkant av de nye episodene – men vi prøver å holde oss unna faktiske plottpunkt. 

Play