Batman vs Superman-traileren gjør meg mer optimistisk

Og vi får se mer av Lex Luthor og Batman også! 

San Diego Comic-Con er over og en hel masse crazy shit skjedde. Bl.a. denne traileren for Batman vs Superman som går veldig langt i å berolige meg. Inntil jeg så denne traileren var jeg nesten overbevist om at DC og Warner ikke ville klare å reparere skadene (figurativt og skadene på selve byen Metropolis) fra Man of Steel.

Superman betyr mye for meg, og det betyr like mye for meg at DC og Warner Bros behandler karakteren med respekt, noe jeg følte de var på feil vei med i den forrige filmen.

I denne traileren får vi endelig se mer av Jesse Eisenberg som Lex Luthor og ikke minst Ben Affleck som Batman sjøl. Og jeg har aldri et sekund vært i tvil om at Affleck kommer til å gjøre en svært god Batman, kanskje den beste noensinne? Fyren kan spille.