Attack of the Killer Kast Episode 40: Quentin Tarantino

Attack of the Killer Kast er en film-podcast som tar for seg trash, horror, sci-fi og B-filmer. Vi elsker praktiske effekter og alt som har med åtti-tallet og gjøre. Filmene vi snakker om befinner seg som oftest på andre siden av Hollywood, men det de mangler i produksjonsverdier og budsjett tar de (ofte) igjen i fantasi og ren skaperglede.

RSS-Feed  iTunes  Direkte nedlasting

Men det er klart, vi er ofte borte i mange stinkere også, men en gang i blant dukker det opp en film som er så dårlig at den er bra, som Troll 2. Da blir vi glade og fornøyde.

Fremover vil du kunne høre på Attack of the Killer Kast her hos Rad Crew. Håper dere liker podcasten, vi er på en måte den litt creepy fetteren til Rad Crew Neon.

Quentin Tarantino er for tiden aktuell med hans åttende film «The Hateful Eight». Vi har selvfølgelig vært og sett den, i strålende analog 70 mm. Vi snakker både om hans nyeste, men også de syv foregående filmene hans.

Så sett deg godt til rette i godtstolen med en Big Kahuna burger og en $5 Milkshake og skru opp lyden og bli med oss inn i Tarantinos forunderlige og voldelige verden.

I studio: Chris, Jørgen, Kurt og Kim
Med via Skype: Per-Ingvar og Raymond

Beklager litt dårlig lyd på Skype-gutta. Send SMS «JEG VIL HJELPE» til 2080 for å få 4G på Vestnes.