Av og til bidrar faktisk bugs til at spill blir mer moro. Dette er definitivt tilfellet med «Playerunknown’s Battlegrounds» i følge Are, som har brukt litt tid på det såkalte Early Access-spillet der du lander på et område uten våpen og må overleve mot mange andre spillere. Det er kaos, men det er akkurat sånn han liker det!

I ukas Topp 5 snakker vi om den sjeldneste enhjørningen, nemlig spill som er basert på filmer…som er basert på spill. Det stemmer, spill som ble gitt ut sammen med en film som i seg selv var en filmatisering av et spill. Bare én av dem er faktisk noe bra i det hele tatt, men det er et morsomt tema å diskutere.

Vi diskuterer også 2014-spillet «Alien Isolation» som Stian har hoppa inn i litt senere enn oss andre, pluss litt mer «Prey».

Vi har både gode og dårlige nyheter denne uka. IO Interactive sliter, og vi lurer litt på hva som vil skje med «Hitman»-serien. Og som om ikke det var nok denne uka: «Mass Effect» går også en uviss fremtid i møte.

Men en gladnyhet fikk vi også plass til: «Elite Dangerous» kommer på PS4, og vi diskuterer våre forhåpninger for spillet med tanke på VR-støtte og kraften i PS4 Pro. 

Til slutt, i anledning nasjonaldagen, deler lytterne sine favoritter blant norske spill. Det var moro å få en påminnelse om at «Oslo Børs» faktisk var en ganske populært Commodore-spill her til lands.


Til slutt deler lytterne med oss om de foretrekker å spille som skurk eller helt. Hva foretrekker du?

iTunes-link — RSS-feed — Direkte nedlasting

EXECUTIVE PRODUCERS

Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Thomas Folgerø, Mikkel Andreas Granrud, Harald B Danielsen, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Thorbjørn Talseth.

Om forfatter

Jostein Hakestad startet podcastnettverket Rad Crew i 2011. Han skriver også for PressFire.no.

 • Henrik Oppen

  Dere nevner ordet «grunker» helt på slutten. Så vidt jeg vet er grunke et verb som betyr å grine og runke samtidig. Har aldri prøvd det selv, men har kompiser som i perioder rundt eksamenstider har gjordt det hyppig…

 • Men din forklaring er såklart morsom også

 • Mikkel Granrud

  Fun fact! Tanten min, Lill Granrud oversatte Tintin til norsk, og står dermed også bak mange av kaptein Haddocks kraftuttrykk!

 • Thomas Fuglseth

  Raul Julia visste akkurat hva slags film han hadde rota seg borti, og overspilte deretter. Noen ganger er det de mest hammy rollene som er de beste.

 • Thomas Fuglseth

  Ang. ME Andromeda, så er det ikke annonsert noen ekspansjoner, og det ble heller ikke solgt noe season pass. Eneste det har vært hinta litt om er Quarians som kunne vært tema for en ekspansjon (du får litt bakgrunnsinfo om at arken deres ble forsinket, så det er potensiale der for en utvidelse som nå sikkert aldri blir noe av).

  For all del, både Andromeda og ME3 fortjener sin del kritikk, men etter å ha spilt gjennnom ME3 med stort sett alt av ekspansjoner og ca. 60% av Andromeda så kan jeg med hånden på hjertet si at veldig mye av negativiteten er ufortjent.