Rad Crew presenterer fjerde podcast-episode i miniserien om Final Fantasy med Audun Rodem, Karl-Martin Hogsnes og Jostein Hakestad. Denne gangen: Final Fantasy VIII! 

Final Fantasy VIII sitt kjærlighetsfokus, et omdiskutert og unkt leveling-system, og en litt sutrete hovedperson gjør spillet til et av de mest splittende og kontroversielle i serien. Men vi liker det ganske godt på tross av hvor lett det er å utnytte alle mekanikkene i spillet.

Det «Harry Potter»-aktige, skolefokuserte universet og en mer realistisk look gjør også at det åttende kapittelet skiller seg markant fra alle spillene som kom før. Storyen blir fullstendig bananas mot slutten, men sånn er Final Fantasy!

Pluss: lykkes spillet i å fortelle en kjærlighetshistorie mellom de to hovedpersonene, eller er det kleint?

I hver episode tar Audun Rodem, Karl-Martin Hogsnes og Jostein Hakestad for seg et av spillene og snakker om det i en liten time.

Følg vertene på Twitter:

@MuffensKarl @arodem @radjostein

Om forfatter

Jostein Hakestad startet podcastnettverket Rad Crew i 2011. Han skriver også for PressFire.no.

 • Carlim

  Glimrende episode nok en gang!
  FF7 var riktignok det som fikk meg inn i serien for 20 år siden, men det er nok 8 som har den største plassen i hjertet mitt allikevel og tror jeg har spilt igjennom det minst 10 ganger. Uematsus soundtrack spesielt går jevnlig på øret eller i bilen og skal ærlig inrømme at det var 8 (og ikke 7) som var min «gråte-av-spill-first» :) Husker også jeg tok opp alle FMV-sekvensene på VHS.
  Anyway..tenkte jeg måtte tipse dere om at det faktisk finnes Triple Triad til iOS (vet ikke med android) Det finnes i Final Fantasy Portal App. En utrolig bra versjon av minispillet og like vanedannende som vi alle husker det fra FF8 :) Check it out!
  Fortsett det gode arbeidet gutter! Ser alltid frem til neste episode!
  *KWEEEH*