Vi feirer spillverdenens største atleter med en latterlig Topp 5-liste.Hør oss diskutere lista i episode 82 senere denne uken!  Og kom gjerne med egne kandidater, så leser vi dem opp på showet :)

 

5. Sagat

Som kickbokser og «street fighter» hadde Sagat kunne hevdet seg i flere grener.  Stor og dominerende fysikk, hardtslående moves, og en litt skremmende look som sikkert ville psyket ut motstandere gjør ham til en potensiell vinner.

Grener: Boksing, fribryting, rope «Tiger» om og om igjen

4. Mario

Mario er et multitalent som kunne dominert i flere grener. En fenomenal hopper, rask til fots og til vanns og har også stor publikumsappell.  Sammen med Yoshi kunne han til og med konkurrert i sprangridning!

Grener: Løping, høydehopp, svømming, soppspising 

3. The Sniper – Team Fortress 2

Trenger vi si noe mer?

Grener: skeet shootin’ and BBQin’, mate! 

2. Ezio Auditore di Firenze

Ezio er en fremragende løper, og som parkour-ekspert ville han kunne mestret hinderløp som ingen andre. Enorm publikumsappell. Hvis knivstikking var en olympisk gren ville han mestret den også. Multitalent.

Grener: løping, hinderløp, svømming, familie-hevn

1. Sonic the Hedgehog

Usain Bolt ville nok hatt problemer med å holde tritt med Sonic, som kan nå overlydshastighet til fots. Dog eksisterer det en potensiell dopingtrussel i form av TVer med joggesko inni.

Grener: løping, spise chilidogs

Om forfatter

Jostein Hakestad startet podcastnettverket Rad Crew i 2011. Han skriver også for PressFire.no.