Ja, vi digger Castlevania. Og Simon Belmont er mer mann enn du noensinne kan bli. Her er den aller beste musikken fra en serie som har DEN BESTE musikken. Har du flere kandidater, post dem i kommentarfeltet!

5. Subterranean Hell fra Castlevania Dawn of Sorrow 

Et iskaldt, vakkert spor som perfekt matcher den sunkne delen av Dracula sitt slott i Dawn of Sorrow. Og med funky rytme og bass!

4. Bloody Tears fra Castlevania II: Simon’s Quest

The one, the only, Bloody Tears! Et spor som har kanskje mer enn noe annet definert hva som kjennetegner Castlevania-musikk. En heftig rytme, dyster tone og rett og slett bare badass tvers gjennom.

3. The Tragic Prince fra Castlevania: Symphony of the Night

Prøv å høre på denne uten å finne frem luftgitaren. Holy shit.  Symphony of the Night var et spill som omfavnet en barokk, gotisk overdådighet så hvorfor kan ikke musikken gjøre det samme?

2. Simon Belmont Theme fra Super Castlevania IV

Dat bass.

1. Vampire Killer fra Castlevania

Hvis du hører denne sangen vet du at det er tid for å banke livskiten ut av noen glitrende Twilight- vampyrer.  Hell to the YES.

Også verdt å poste denne igjen, Deadmau5 i hjemmestudioet sitt har programmert inn Vampire Killer på det sinnsyke sequencer-utstyret sitt.

 

 

Om forfatter

Jostein Hakestad startet podcastnettverket Rad Crew i 2011. Han skriver også for PressFire.no.

 • Påstand: «Simon Belmont er mer mann enn du noensinne kan bli.»

  Fakta: Simon Belmont er en fiksjonell figur fra et TV-spill, og eksisterer ikke i virkeligheten. Jeg er en virkelig person bestående av atomer og molekyler konstruert som celler, proteiner og annet, og hvis DNA har to ulike kjønnskromosoner (XY), definert i vår kultur og vitenskap som en «mann».

  Konklusjon: Jeg er mer mann enn Simon Belmont noen sinne kan bli.

  – Erlend, taking you on your word since 1991.

 • Hva er ekte og hva er fiksjon, jeg begynner å slite med disse konseptene 86 episoder uti denne podcasten

 • EirikH

  Hva vitenskapen og kulturen definerer som mann er to heeelt forskjellige ting…

  Ifølge vitenskapen er Jan Thomas en mann….

 • glennlimos

  Blablabla.. jeg lese unnskyldninger om hvorfor du ikke er så mann som Simon Belmont. Jeg bruker han som et mål å jobbe meg mot.

  Jeg mente ikke å være frekk med «blablabla’en».. Med denne «jeg mente ikke å være frekk» uttalelsen så mente jeg ikke å være frekk som en pleier å være når en sier «jeg mener ikke å være frekk» :D se smiley, som med jobbmailen kan ikke noen ta noe jeg har skrevet her seriøst nå. Hadde jeg kunnet så hadde jeg også skrivi deler av dette med Comic Sans.