Hey! Det blir masse tid satt av til Gamescom i episode 85 av Rad Crew. Blant annet denne listen, hvor vi prøver å tipse om noen spill som kanskje ikke fikk samme oppmerksomhet som de aller største?

 

5. Transformers: Fall of Cybertron (Activision)

 

Visuelt er det lekrere enn forgjengeren, og etter å ha spilt det på Gamescom syns jeg det virket svært solid. Milevis unna de film-lisensierte Transformers-spillene. Vi får se på lanseringsdagen denne uken om mine inntrykk stemmer med virkeligheten!

4. Remember Me (Capcom)

Capcoms nye cyberpunk-thriller ser spennende ut og kom litt ut av intet! Litt på samme måte som Watch Dogs. Aner vi en trend?

3. Tokyo Jungle (Sony)

Du syns kanskje at Tokyo Jungle ser helt bananas ut og etter å ha spilt det kan jeg bekrefte at ja, det er det.

 

2. Castlevania Lords of Shadow: Mirror of Fate (Konami)

Dette spillet føles som det Castlevania-spillet mange har ventet på. Symphony of the Night krysset med 2009-spillet «Lords of Shadow». Det så fantastisk ut og føltes bra å spille, selv på den «lille» 3DSen. Gleder meg til å se hvordan det ser ut på 3DS XL!  Sving pisken i alle 8 retninger like you just don’t care!!

 

1. Injustice: Gods Among Us (Warner Bros)

 

For en DC Comics- og Mortal Kombat-entusiast er dette spillet en slags feberdrøm av alt man kan ønske seg.  Og gjett hva – det sitter som ei kule og føles veldig bra. Bravo til Ed Boon og gjengen!

Om forfatter

Jostein Hakestad startet podcastnettverket Rad Crew i 2011. Han skriver også for PressFire.no.