Topp 5 mest latterlige spilltitler

Formålet med en tittel må være å enten si noe om innholdet i produktet, eller i det minste å hvertfall ha en viss grad av relevans. Det er også en fordel om den gir grammatisk mening. Her er titler som gjør ingen av delene.  

 

Hør episode 55 neste uke for å høre oss snakke om Topp 5-lista, samt flere idiotiske titler.

5. Big Mutha Truckers 2: Truck Me Harder

Jepp, dette finnes.

 

Selv om dette helt klart er et forsøk på å virke humoristiske har utvikleren her gått i det vi kan kalle «Larry»-fella. Dvs en utrolig platt og barnslig «voksenvits» som kun 12-åringer syns er morsomt.  Og det coveret.  DET COVERET. Det er sant det Nietszche sier om å stirre inn i dypet. Det stirrer tilbake.

 

4. Tactics Ogre: Let Us Cling Together

Let's not, and say we did.

 

Dette spillet er en instant-klassiker spør du oss, så derfor er det DOBBELT frustrerende at Square Enix valgte å gi det en undertittel som garanterer middelmådige salgstall.  Tittelen gir heller ikke mening i kontekst av spillet.

 

3. Infinite Undiscovery

Uendelig hva for noe?

Spillet er totalt glemt, men tittelen er helt uforglemmelig dårlig. Bare smak på ordbruken her litt. Prøv å ta innover deg det spillet prøver å fortelle deg. UENDELIG uoppdagelse? For det første er det en dobbel negativ, og for det andre er «uoppdagelse» ikke et ord som eksisterer i noe språk vi har hørt om. Og hva får du når du har en uendelig mengde av det? Vondt i hodet.

 

2. Kingdom Hearts 358/2 Days

Walt Disney snur seg i graven.

Nå begynner vi å komme til de øvre strata av horrible spilltitler.  Square Enix er igjen synderen og presterer å inkludere en brøk inn i tittelen.  358 DELT PÅ 2 dager? Problemet er bare at du ikke kan dele et tall på et antall dager. Vi har ikke spilt spillet så vi kan ikke bekrefte eller avkrefte hvorvidt det gir mere mening hvis man har kjennskap til storyen men vi gjetter «nope».

 

1. Dissidia [duodecim] 012 Final Fantasy

Uakseptabelt fra et språklig, kunstnerisk og etisk ståsted.

Her har vi selve kronjuvelen av dårlige spilltitler. Et språklig makkverk med blanding av flere språk, oppfunnede ord, tall, og [KLAMMER]. Et skikkelig grammatisk dritt-sandwich. Hvem vet hva som er tanken bak, og det betyr egentlig ikke så mye. Det viktigste er at vi klarer å stoppe dette fra å skje igjen. Jeg foreslår at dere tar dere tid til å skrive en epost til Square Enix.

 

Andre kandidater: Kingdoms of Amalur: Reckoning, Ace Combat 3: Electrosphere, Astro Fang: Super Machine, Wargasm, Nuts & Milk, Touch Dic, Dane Patterson’s Women’s Murder Club: Games Of Passion, Final Fantasy XIII-2, Holy invasion of privacy Badman, what did I do to deserve this? 

Foreslå gjerne andre også!