Rad Crew nærmer seg 100: Hva skjer nå?

Vi nærmer oss et jubileum med stormskritt, 0g her er noen av planene våre fremover…

For det første er det på sin plass å takke dere, lyttere. Spesielt dere som har donert og direkte hjulpet oss til å fortsette. Det har gjort at vi har kunne skaffet litt bedre utstyr, litt raskere hosting, etc. Tusen takk!

Så hva skjer når vi nå nærmer oss de hundre?

 

1. Rad Crew skal fremdeles handle om spill, men…

Vi kommer til å øke bredden av temaer og faktisk prøve å balansere litt mer slik at spill kanskje utgjør 50% av det vi snakker om. Film, comics, TV, og popkultur skal få større plass.

2. Det er et mål for oss at showet etterhvert skal få en fullgod video-versjon.

Podcasten vil forbli den samme men i tillegg ønsker vi å tilby en videoversjon av programmet a’la Dagsnytt 18. Optimalt ønsker jeg at dere skal kunne se oss sitte og prate, pluss få eventuelle videoklipp opp på skjermen. Dette blir gjort tilgjengelig på youtube. Vi LOVER ikke at dette skal skje men din støtte KAN gjøre det mulig!

3. Mer video-innhold!

Vi har ikke rukket å produsere mye video i det siste. Showet tar mye tid og er mer produksjons-intensivt enn de fleste andre podcaster (noe jeg håper dere merker på produksjonskvaliteten!) Men vi ønsker å gjøre mye mer av det. Det kan hende vi må rett og slett få hjelp til dette og utvide «crewet» med et par personer som har tid til å lage kanskje 1 video i uka.

Anyway det er litt av det jeg ønsker å få til med Rad Crew fremover. Takk for at dere hører på :-)

 

Jostein